prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Liviu Dragnea: „Eu consider că AUR îl are în spate pe Coldea!” Încep dezvăluirile?

Ceea ce unii doar șoptesc prin spatele ușilor sau pe la colțuri, fostul premier Liviu Dragnea, susținător al Partidului Mișcarea România Suverană, a spus-o deschis în cadrul unei emisiuni la Realitatea PLUS – și anume că în spatele AUR se află fostul șef al SRI, Florian Coldea. Personaj controversat și extrem de influent în același timp, Coldea a fost suspendat în 12 ianuarie 2017 din funcția de prim-adjunct al șefului SRI, de către directorul civil de atunci al SRI, Eduard Hellvig. Suspendarea a avut loc în urma unor afirmații făcute de fostul parlamentar Sebastian Ghiță, care a dezvăluit că ar fi fost în concedii de lux împreună cu Florian Coldea și soția acestuia.  Dealtfel, și despre Ghiță se vorbește că  ar fi în spatele AUR.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! DE LA CE A LUAT FOC RESTAURANTUL „LA BUTOAIE”!

„România nu mai este un stat democratic categoric!”

„Faptul ca un partid sau un om pe canalele de social media își spune niște păreri încearcă să convingă oamenii să voteze cu el sau cu partidul respectiv unde se încadrează ei și consideră că încalcă ordinea constituțională. Eu consider că AUR îl are în spate pe Coldea, e problema lor. Dând la o parte asta, pe acel partid l-au votat niște oameni mulți, puțini pe baza a ceea ce le-au livrat pe social media.

Alegerile reprezintă un act de voință democratic. România nu mai este un stat democratic categoric în mintea lui și a șefilor lor SRI, este obligat să facă ei ordinea constituțională și să o definească. Atâtea lucruri au ieșit la iveală făcute de Iohannis, atâtea lucruri au ieșit la iveală legate de actuala putere, de câte informații mai este nevoie ca oamenii să înțeleagă că direcția pe care ei au așternut-o în fața României este una rea, foarte rea”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs