prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD Liberalul Bogdan David, directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, a trecut la PSD. Acesta a fost ales și consilier județean din partea PNL în anul 2020. De asemenea, în trecut a fost și consilier local. Nu în ultimul rând, musceleanul a condus mult timp și organizația municipală a PNL Câmpulung.

Bogdan David a participat ieri seară la lansarea candidaturii lui Georgel Mădulărea pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung. A declarat cu acest prilej că a făcut acest pas din convingerea fermă că se alătură unei echipe puternice și performante care a fost, este și va rămâne un motor de creștere și dezvoltare pentru județul Argeș.

Prietenia mea cu domnul Mădulărea m-a convins să fac acest pas și cred că vom face lucruri bune în perioada următoare pentru Câmpulung. Oriunde am activat mi-am respectat cuvântul față de cei cu care am lucrat. Puteți conta pe experiența mea acumulată în cei 20 de ani de administrație!”, a declarat Bogdan David.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs