prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

15 meciuri consecutive fără victorie pentru FC Argeș! Vintilă: „Trebuie să avem răbdare!”

Bogdan Vintilă a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a FC Argeș în meciul cu U Cluj de seara trecută. Alb-violeții au demonstrat și de această dată că echipa nu este omogenă, greșelile personale au avut un cuvânt greu de spus, iar, în acest fel, drumul către Liga a II-a pare din ce în ce mai scurt. În schimb, tehnicianul se arată încrezător, ce-i drept, acesta având doar câteva zile pentru a pregăti echipa. Vintilă a declarat după etapa cu numărul 15 pierdută de piteșteni că dorința de victorie există și încă mai sunt speranșe pentru un joc bun care să aducă rezultate.

CITEȘTE ȘI: ACUM! OAMENI DE AFACERI ARGEȘENI – SĂLTAȚI DE MASCAȚI! ACUZAȚII GRAVE!

„Mă aşteptam să fie un joc greu, dar pot sa scot părţile pozitive, trebuie să vedem şi ce am făcut bine. Jucătorii au avut atitudine, e normal să joci cu presiunea rezultatului, dar consider că, din ce am văzut în a doua repriză mai ales, avem de ce să ne agăţăm pentru a crea un joc bun şi a face rezultate. E un rezultat care nu ne ajută deloc, încerc să iau ce e mai bun din acest joc pentru viitor. Trebuie să ridic moralul jucătorilor, ştiu ca m-am înhămat la o muncă grea, dar trebuie să avem răbdare.

Jucătorii sunt uniţi, din ce am văzut şi din ce am disuctat cu ei, îşi doresc mult să iasă din această situaţie, au înţeles că nu contează cum te numeşti, echipa e pe primul loc. Din ce am văzut azi, am speranţe. Se mai complică puţin lucrurile, dar nu  e decisiv acest joc. Era bună o victorie pentru moral, pentru suporterii care au venit aici, la Cluj, dar o să muncim mai mult şi zic că o să fie foarte bine pentru noi până la finalul campionatului. Am mare încredere în jucători, sunt sigur că vom ieşi din această situaţie”, a declarat Bogdan Vintilă, după înfrângerea cu U Cluj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.