prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vicele Nicolae Zaharia alături de Bogdan David la alegeri!

Secțiile din Câmpulung s-au deschis la ora 07.00. La alegerile parlamentare din data de 6 decembrie și politicienii au votat fiecare pe la secțiile unde au domiciliu.

Primul care a ajuns la urne a fost viceprimarul Nicolae Zaharia, care îşi serbează şi ziua numelui, şi, alături de soţie a venit să voteze la ora 09.00, la secţia la care este arondat, nr. 106, de la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8-II Rotunda.

„Am venit la vot pentru normalitate, în primul rând să votez un muscelean, am venit pentru dezvoltarea Muscelului, pentru dezvoltarea României. Am votat pentru continuitate, pentru punerea în practică a proiectelor la nivel naţional. N-am votat pentru demagogie, populism şi n-am votat pentru cei care n-au pus umărul la această guvernare grea. Votul meu a fost unul clar, pentru continuitate. Îi îndemn pe câmpulungeni să meargă la vot, votul este unul în siguranţă. Îi îndemn să meargă la vot pentru că este un vot important pentru Parlamentul României o dată la patru ani”, le-a transmis viceprimarul câmpulungenilor.

Consilierul judeţean Bogdan David, candidatul PNL Argeş la Camera Deputaţilor a votat la secția nr. 93 din cartierul Grui de la grădiniţa cu Program Normal Nr. 9.

„Am votat pentru prima oră pentru ca Muscelul şi Câmpulungul să aibă un parlamentar care va apăra interesele acestei zone şi să nu fie unul care va trece doar parţial sau aproape deloc prin Câmpulung. Este foarte clar cu cine am votat!”, ne-a declarat Bogdan David.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs