prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Piteștenii – invitați să facă propuneri pentru PUG-ul municipiului!

Primăria Municipiului Pitești realizează actualizarea PUG – ului în consultare cu Ordinul Arhitecților filiala Argeș, Uniunea Arhitecților din România filiala Argeș -Vâlcea, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și, desigur, cu societatea civilă.

În acest sens, administrația locală a publicat în secțiunea Anunțuri de pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești Regulamentul Local de Urbanism (varianta 16.03.2021), cu regulile de construire pe raza municipiului, și planșa de reglementări urbanistice (varianta 16.03.2021), care evidențiază funcțiunile zonelor, ale clădirilor, ale spațiilor verzi și regulile de construire în raport cu amplasarea și poziționarea terenurilor în UAT Pitești. Link aici.

Opiniile și sugestiile pot fi transmise, prin e-mail, la adresa [email protected], la subiectul mesajului fiind recomandată mențiunea „Opinii și sugestii PUG”.

Planul Urbanistic General (PUG) este documentul esențial pentru strategia de dezvoltare a Piteștiului pentru următorii 10 ani minimum!

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs