prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

56 de elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Argeș! Află când!

56 de elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Argeș! Află când! Pentru 56 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început astăzi o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

CITEȘTE ȘI: CINCI MEDII DE 10 LA BAC ÎN ARGEȘ! LISTA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT CU CELE MAI BUNE REZULTATE!

Aceștia sunt elevi ai școlilor militare, 2 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 54 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității noastre. Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul stagiului de practică.

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi coordonați și îndrumați de tutori profesionali, cadre militare cu experiență și vor participa la toate activitățile desfășurate de către îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor și măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Le urăm succes elevilor aflaţi în practică, iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor argeșeni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs