3 autoturisme avariate, pe raza localității Valea Mare Pravăț

20

Un accident rutier s-a produs între 3 autoturisme, pe raza localității Valea Mare Pravăț. Au intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

O singură victimă, șoferița unuia dintre autoturisme, aceasta a suferit un atac de panică și acuza dureri lombare. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, iar ulterior, pacienta a refuzat transportul la spital.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Rucăr, care conducea o autoutilitară pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, sensul de deplasare către Brașov, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fata sa, condus de o femeie de 53 de ani, din Comuna Hemeiuși, județul Bacău, care a fost proiectată în autoturismul din fata acestuia, condus de un bărbat de 60 de ani, din comuna Hemeiuși, jud Bacău.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma verificărilor, a fost luată măsura sancționării contravenționale a bărbatului de 31 de ani, din Rucăr, conform OUG 195 din 2002, privind circulația pe drumurile publice, iar celor trei le-au fost eliberate autorizații de reparație pe tur remedierea avariilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here