prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bacalaureat 2024: S-au aflat subiectele și la profilul uman! Cât de dificile au fost cerințele?

Bacalaureat 2024: S-au aflat subiectele și la profilul uman! Cât de dificile au fost cerințele?

Elevii de clasa a XII-a au susținu astăzi prima probă a examenului de Bacalaureat, cea la limba și literatura română. La puțin timp după începerea probei, au apărut subiectele la frofilul real. În urmă cu puțin timp, în mediul online au fost publicate și subiectele la profilul uman.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

La ultimul subiect, cel mai amplu al examenului de Bacalaureat, candidații de la profilul real au avut de scris un eseu de minim 400 de cuvinte, în care să prezinte particularitățile nuvelei „Moara cu noroc”, de Ioan Slavici.

Elevii de la profilul uman au avut de elaborat caracterizarea unui personaj din „Moara cu noroc”, potrivit stirileprotv.ro și observatornews.ro.

Bacalaureat continuă marți, cu a doua probă scrisă, cea obligatorie a profilului (matematică sau istorie). Joi, va avea loc proba la alegere a profilului și vineri proba la Limba și literatura maternă de la examenul de BAC 2024. Primele rezultate vor fi publicate în 8 iulie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs