prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A fost inventat gelul împotriva impotenței, cu efect în 10 minute!

Bărbații cu disfuncția erectilă sau, mai direct, impotență, înseamnă incapacitatea de a obține și de a menține o erecție suficient de fermă pentru a avea o relație intimă. Disfuncția erectilă afectează 1% dintre bărbații în vârstă de 40 de ani, 17% dintre bărbații în vârstă de 60 de ani și aproape 50% dintre bărbații care au 75 de ani sau mai mult, potrivit Harvard Health.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 4 ANI MORT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE!
Ei bine, un gel topic care poate funcționa mai rapid decât pastilele pentru disfuncția erectilă a fost aprobat pentru utilizare fără prescripție medicală în Statele Unite. Potrivit Medscape, medicamentul care se numește Eroxon, a fost aprobat de către FDA vineri și este considerat un tratament în premieră. El va fi curând disponibil și în afara UE.
Gelul de impotență care îi poate ajuta pe utilizatori să aibă o erecție în 10 minute, este deja disponibil fără prescripție medicală în Europa.
Eroxon este produs de compania farmaceutică britanică Futura Medical, specializată în medicamente care se administrează prin piele.
Potrivit prospectului produsului, Eroxon “stimulează fluxul sanguin în penis printr-un efect fizic unic de răcire și apoi de încălzire, ajutându-vă să obțineți și să păstrați o erecție suficient de tare pentru actul sexual”.
Mai mult, potrivit companiei producătoare, 65% dintre persoanele care au folosit medicamentul au reușit să aibă relații intime.
Prețul produsului costă echivalentul a aproximativ 31 de dolari în Marea Britanie. Futura Medical nu a anunțat când va fi disponibil în SUA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs