prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A înjunghiat-o și i-a lăsat cuțitul în gât! Detalii terifiante de la crima din Câmpulung!

O poveste de dragoste între femeia ucisă ieri la Câmpulung și un bărbat din Iași s-a sfârșit tragic după ce soțul acesteia nu ar mai suportat relațiile exatraconjungale ale persoanei căreia îi jurase dragoste pentru totdeauna. Ce doi doi soți au avut parte de o căsnicie destul de tumultoasă, iar cu toate că aveau doi copii, relația dintre cei doi a intrat într-un declin din cauză că bărbatul era deseori posesiv și alegea calea băuturii pentru a-și îneca amarul.

Din câte se pare, femeia nu ar fi fost la prima escapadă romantică, ci ar fi cerut despărțirea de mai multe ori. Potrivit unor surse juridice, aceasta ar fi plecat de mai multe ori de la domiciliul conjugal pentru alți bărbați, iar, la un moment dat, l-ar fi sunat pe bărbatul căruia îi jurase credință să vină să o ia din Gara de Nord din București din cauză că nu mai avea bani. Acesta, a trecut cu vederea infidelitățile, și a adus-o acasă.

O căsătorie tumultoasă a dus la crimă

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de două decenii, iar în acest timp doi copii au înmulțit familia. Un băiat, care este acum major, și o fată care s-a năsut cu anumite deficiențe medicale, având nevoie de un tratament medical. Așa s-a întâmplat și ieri, când cei doi au mers cu fata la pentru administrarea tratamentului, iar ulterior au decis să meagă la aprtamentul din cartierul Vișoi pentru a se odihni înainte să plece în județul Dâmbovița la locuința criminalului.

Momentan, nu se cunoaște ce discuții contradictorii au existat între cei doi soți, cert este că bărbatul a pus mâna pe un cuțit, a tăiat-o pe femeie de mai multe ori, iar ultima lovitură a fost în zona gâtului, lovitură care i-a fost fatală.

Criminalul nu a plecat imediat din apartament, ci a mai petrecut câteva ore cu soția sa lipsită de suflare, cu toate cu fiica cu probleme psihice se afla în casă. De abia spre seară acesta a decis să plece la locuința din Dâmbovița însoțit de fată, cel mai probabil, cu speranța că nimeni nu va afla.

Între timp, un alt aspect care rămâne momentan o nebuloasă pentru anchetatori, este faptul că o rudă a femeii a sunat autoritățile și a anunțat că femeia nu răspunde la telefon, temându-se că nu mai este în viață. Ulterior, la fața locului s-au deplasat pompierii care au spart ușa apartamentului și au făcut descoperirea șocantă: femeia încă avea cuțitul înfipt în gât.

Înyre timp, soțul victimei, ori având remușcări, ori împins de la spate de rude, s-a predat polițiștilor, iar după ore bune de audieri a fost reținut, aproape de miezul nopții, pentr 24 de ore. Astăzi, a fost prezentat instanței care a dispus arestul preventiv pentru 30 zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs