prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A murit în azil! Oana Roman este sfâșiată de durere!    

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, primul premier al României după Revoluție, s-a stins din viață aseară, în jurul orei 01:00. Mioara Roman suferea de mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

În ultima vreme, părea că se simte mai bine. Oana Roman, fiica sa, cu care a avut o relație deosebit de frumoasă, se ocupa de îngrijirea sa. O vizita foarte des și mereu spunea plină de speranță că prețuiește fiecare moment petrecut alături de draga sa mamă. Recent, vedeta chiar a și postat prima poză cu mama sa după multă vreme:

„Gândurile pentru noul an nu sunt spectaculoase pentru că nu îmi fac planuri extraordinare, las lucrurile să vină de la sine. Am niște idei și niște proiecte pe care vreau să le fac dar nu prea vreau să vorbesc despre ele dinainte. Prefer să vorbesc despre ele în momentul în care deja le fac! Mama e mai bine, este stabilă, este foarte-foarte bine îngrijită pentru că a suferit o intervenție chirurgicală complicată, a stat mult la terapie intensivă. Când a fost externată a avut nevoie de îngrijiri de lungă durată la centrul unde stă ea la Snagov dar au reușit să o pună pe picioare, să aibă analize mult mai bune și să își revină mai mult”, declara Oana Roman pentru Click! în urmă cu doar o lună.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs