A murit Șerban Valeca! Suferea de o cruntă boală!

Șerban Valeca a murit în această noapte, în urma unei cumplite boli de care suferea de mai mulți ani. Fost președinte PSD Argeș, deputat și senator, director ICN și maestru în arte marțiale, Valeca a aflat în timpul pandemiei că este grav bolnav. Cu greu, după aproape un an de așteptare, a putut să plece în străinătate la un spital specializat pentru o operație atăt de grea. Anunțul decesului omului politic a fost postat pagina de facebook a PSD.

„Am aflat toți cu profundă surprindere și tristețe că Șerban Valeca, fost președinte al PSD Argeș, s-a stins din viață în această dimineață.

Știm că toată viața și-a dedicat-o educației, științei și cunoașterii, indiferent că a activat ca profesor, senator sau ministru. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

Echipa PSD Argeș” este mesajul transmis de PSD Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.