prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A prădat casa propriilor socrii! Ce motiv a avut?

În ziua de 08 septembrie, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi pătruns, prin efracție, într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc.

CITEȘTE ȘI: PSD ARGEȘ RIDICĂ MÂNA ASUPRA PRODUCĂTORILOR ȘI FERMIERILOR LOCALI ȘI ÎI LOVEȘTE RUȘINOS PESTE OBRAZ

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, polițiștii găsind în apartament un bărbat de 43 de ani, din Pitești, ginerele proprietarilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul, care se află în proces de divorț cu soția sa, ar fi pătruns, prin efracție, în apartamentul socrilor săi, de unde ar fi sustras mai multe documente, care au fost găsite asupra sa. Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, în urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs