Accident grav de autobuz… Peste 40 de morți. Un singur supraviețuitor!

Zeci de oameni au murit, după ce autobuzul în care se aflau a căzut de pe un pod și a luat foc. Aproape toţi pasagerii, 45 la număr, şi-au pierdut viaţa.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Un autobuz care transporta credincioși de Paște, în Africa de Sud, a căzut de pe o stâncă, de la aproximativ 50 de metri.

Autobuzul transporta în total 46 de persoane, între care şoferul. Doar o persoană, un copil de opt ani, a supravieţuit

„Accidentul, în care a fost implicat un autobuz care transporta pasageri din Botswana la Moria (nord), a provocat cel puţin 45 de morţi şi un rănit în stare gravă”, a anunţat Ministerul Transporturilor într-un comunicat.

„Se pare că şoferul a pierdut controlul vehiculului, lovind barierele de siguranţă de pe pod. Autobuzul a trecut peste pod şi s-a prăbuşit într-o râpă, după care a luat foc”, au mai precizat autorităţile.

Copilul – transportat la spital

„Unele cadavre au ars încât sunt de nerecunoscut. Altele sunt blocate sub epavă, iar altele sunt împrăştiate la faţa locului”, precizează într-un comunicat autoritățile.

Operaţiunile au continuat până seara târziu, iar copilul găsit în viață a fost transportat la spital.

Accidentul a avut loc pe un pod uriaş, suspendat între două dealuri la peste 300 de kilometri depărtare de Johannesburg.

Autobuzul are numere de înmatriculare din Botswana, iar naţionalitatea pasagerilor nu a fost confirmată în acest stadiu.

Ministrul Transporturilor, Sindisiwe Chikunga, care s-a dus la faţa locului, a promis o anchetă aprofundată asupra cauzelor accidentului.

„Paştele nu trebuie să fie o perioadă în care să aşteptăm statistici ale unor tragedii sau răniri pe drumurile noastre”, a îndemnat el cu doar câteva ore înainte de accident.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.