prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident grav în Pitești! Patru mașini implicate!

Un grav accident de circulație s-a petrecut seara trecută în Pitești, pe Depozitelor în urma căruia patru mașini au fost avariate și două persoane rănite și transportate la spital.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 57 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor din Pitești, din direcția str. Găvenii spre str. Târgu din Vale, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, din banda doi spre banda unu, intrând în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de către un bărbat de 27 de ani, din Pitești.

„În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism care se afla staționat în afara părții carosabile (în care se afla un ocupant, bărbat de 32 de ani, din Pitești). Autoturismul staționat a fost, în urma impactului, proiectat într-un alt autoturism, de asemenea parcat în afara părții carosabile, în care nu se aflau persoane.

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și ocupantul autoturismului staționat. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs