prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident grav înscenat! Cum au reușit doi tineri să obțină 85 mii lei de la o firmă de asigurări!

Accident grav înscenat! Cum au reușit doi tineri să obțină 85 mii lei de la o firmă de asigurări! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! UN TÂNĂR DE 23 ANI ȘI-A DAT FOC LA GARSONIERĂ! PANICĂ ÎNTR-UN BLOC DIN CÂMPULUNG!

Din cercetări s-a stabilit că în cursul anului 2018, un bărbat de 37 de ani din Pitești, jud.Argeș și un bărbat de 25 de ani din Slatina, județul Olt, ar fi înscenat un eveniment rutier, cu două autoturisme. Evenimentul a fost declarat organelor de poliție, în vederea eliberării documentelor necesare demersurilor pentru reparații, iar ulterior, în baza acestor documente întocmite ca urmare a unor declarații necorespunzătoare adevărului, cât și a polițelor RCA, a fost constituit un dosar de daună, în vederea obținerii despăgubirilor.

Ca urmare a acestor demersuri, societatea de asigurări a efectuat plata sumei de aproximativ 85.000 de lei, cu titlu de despăgubiri. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs