prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident grav: Trei răniți, după ce o mașină a părăsit carosabilul!

S-a intervenit la un grav accident de circulație, în care un autoturism a ieșit de pe carosabil, rezultând rănirea celor trei ocupanți: un bărbat de 67 de ani și două femei de 66 și 88 de ani. Au intervenit echipaje de pompieri, SMURD și SAJ. Femeia de 88 de ani, inconștientă dar cu funcții vitale, a fost extrasă din vehicul. Toate cele trei victime au fost transportate la spital. Un tânăr de 34 de ani dintr-o mașină însoțitoare a suferit un atac de panică și a primit asistență medicală.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

Pompierii militari, un echipaj cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava au intervenit noaptea trecută la un accident rutier deosebit de grav. În sprijin, a fost solicitată şi o ambulanţă SMURD de la ISU Bistriţa-Năsăud.

„Echipajele de intervenţie au preluat răniţii şi le-au acordat primele îngrijiri medicale. Femeia în vârstă de 88 de ani era blocată în autoturism, fiind în stare de inconştienţă, dar cu funcţii vitale. A fost extrasă şi, împreună cu celelalte două victime, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Vatra Dornei”, au precizat oficialii ISU Suceava.

Sursa foto: ISU Suceava

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs