prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident înfiorător! Autocar plin cu copii-impact violent cu un camion!

Accident înfiorător! Autocar plin cu copii-impact violent cu un camion! Un șofer de camion, în vârstă de 49 de ani, a făcut prăpăd pe o șosea după ce a pierdut controlul volanului și  a lovit un autobuz școlar care transporta 45 de copii. Impactul a fost atât de puternic încât autobuzul s-a răsturnat, rănind grav mai mulți elevi.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! TÂNĂR DE 30 DE ANI, GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! SINUCIDERE SAU CRIMĂ?

Mai multe echipaje de salvatori au ajuns la fața locului, făcând eforturi deosebite pentru extragerea copiilor rămași blocați printre fiarele autocarului și transportul lor de urgență la spital. 18 copii au fost duşi la spital, precum şi şoferul autobuzului, în vârstă de 52 de ani, care a suferit răni care nu îi pun viaţa în pericol. Din nefericire, unul dintre copii a suferit o amputaţie completă a braţului.

Șoferul camionului urmează acum să apară în fața instanței, unde își va primi pedeapsa. Teribilul accident s-a petrecut pe  o șosea din Melbourne iar autobuzul transporta 45 de copii de la şcoala primară din Exford.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs