prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident înfiorător lângă Câmpulung! Patru persoane transportate de urgență la spital!

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în comuna Valea Mare Parvăț în care au fost implicate o mașină și un TIR. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului nu ar fi păstrat distanța regulamentară și a lovit violent autocamionul care circula în fața sa. În urma impactului, patru persoane au suferit mai multe leziuni și au fost preluate de către echipajele SMURD și ale Serviciului De Ambulanță Județean Argeș, care le-a acordat primele îngrijri medicale și au fost transportate la spital.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Sesizare accident rutier produs în comuna Valea Mare Prăvaț, în care, din primele informații, sunt implicate două vehicule. Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. Este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autocamion. Au fost suplimentate echipajele medicale cu o ambulanță SAJ, în urma evenimentului rezultând patru victime. Ambulanțele SAJ au preluat trei persoane, pe care le transportă la spital. Paramedicii SMURD evaluează o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 28 de ani, care prezintă suspiciune traumatism la coloana cervicală. După acordarea primului ajutor calificat, victima va fi transportată la spital. Pompierii au identificat scurgeri de lichide combustibile și asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.” potrivit ISU Argeș.

Foto descriptiv

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs