Accident între două autoturisme pe Calea Craiovei! Două persoane rănite!

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe raza județului Argeș, mai exact pe Calea Craiovei. Din primele date au fost implicate două autoturisme, iar accidentul s-a soldat cu două victime, ambele suferind leziuni.

CITEȘTE ȘI: ESTE UIMITOR CUM ARATĂ ARGEȘ MALL! PREGĂTIRILE SUNT PE FINAL! DEJA SE MONTEAZĂ GAZONUL!

Polițiștii Biroului Rutier Pitești efectuează cercetarea locului faptei, pentru eliberarea cât mai rapidă a părții carosabile.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, care circula pe strada Tineretului, la intersecția cu strada Calea Craiovei, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil în condițiile nerespectării semnificației indicatorului ,,cedează trecerea”, a pătruns pe strada Calea Craiovei și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din Pitești, care se deplasa pe strada Calea Craiovei, având direcția de deplasare dinspre comuna Bradu spre Centru Pitești.

În urma evenimentului au suferit leziuni bărbatul de 47 de ani, precum și o femeie de 46 de ani, pasageră în același autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.