Accident sau sinucidere? Sara, o adolescentă de 15 ani, a murit la o petrecere. Părinții nu își pot reveni din șoc!

Scene tulburătoare s-au petrecut la o petrecere la care au participat mai mulți tineri. Sara, o adolescentă de doar 15 ani, a murit după ce a căzut accidental de la balconul apartamentului verișoarei sale, locul unde s-a ținut evenimentul. Polițiștii nu exclud nici varianta sinuciderii. Verișoara ei a leșinat când a văzut-o fără suflare!

CITEȘTE ȘI: ESTE UIMITOR CUM ARATĂ ARGEȘ MALL! PREGĂTIRILE SUNT PE FINAL! DEJA SE MONTEAZĂ GAZONUL!

După spusele prietenilor ei, care au dus-o într-o cameră pentru a-și reveni, la petrecere adolescenta ar fi exagerat cu alcoolul.

Când au intrat pe ușa camerei, au observat că minora nu se mai afla în pat – se aruncase sau căzuse de la geam, de la etajul 8. În jurul morții Sarei pendulează misterul, deoarece nu se știe, cel puțin la momentul actual, ce s-a întâmplat cu adevărat. Conform informațiilor, tânăra s-ar fi aruncat. Această ipoteză va fi probată de anchetatori, pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate în noaptea fatidică. Atunci când verișoara ei a văzut-o pe Sara fără suflare, a leșinat. În urma șocului suferit, aceasta a fost transportată la spital.

Medicii s-au străduit timp de o oră să-i salveze viața

Impactul cu solul de la o asemenea înălțime a fost incompatibil cu viața. În momentul în care s-a izbit de pământ s-a auzit un sunet puternic, ceea ce i-a alertat imediat pe vecini.

„Am auzit un zgomot. Mi-am dat seama că era ceva mare, pentru că a fost un zgomot puternic. Am alergat pe balcon şi am văzut fata”,  a mărturisit un locatar al blocului în care s-a produs tragedia.

„La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul 8 al unui bloc, situat în municipiul Brașov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat”, a transmis Poliția Brașov.

Incidentul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 2:00, iar după ce tânăra de 15 ani a căzut de la etaj, echipajele medicale, care s-au prezentat de urgență la fața locului, au făcut eforturi susținute, timp de o oră, pentru a-i salva viața, însă, în cele din urmă, au declarat decesul.
Mesajele de adio au curs pe contul Sarei de TikTok. Iată câteva dintre acestea:
„Ai fost un suflet de admirat”.
„Nu te vom uita niciodată Sara…”.
„Odihnește-te în pace te iubim mult Sara”.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp
Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.