prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident teribil pe A1! Victimă încarcerată!

Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit pe A1, la km 88, în comuna Rătești, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, rezultând trei victime, dintre care una a necesitat efectuarea manevrelor de extragere, deoarece victima nu se putea evacua singură.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DAT ALARMA PE ȘANTIERUL LOTULUI PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! SE ÎNTÂMPLĂ ACUM! 

„Sesizare autoturism răsturnat în afara părții carosabile în comuna Rătești, pe A1, km 88.

Intervin pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.

În urma evenimentului, echipajele medicale au evaluat trei persoane de sex masculin.

Pentru una dintre acestea, au fost necesare efectuarea manevrelor de extragere, deoarece victima nu se putea evacua singură.

În urma extragerii, persoanei de sex masculin, în vârstă de 51 de ani, i s-a acordat primul ajutor medical și a fost transportată la spital de către echipajul SMURD, prezentând multiple traumatisme.

Pompierii au mai asigurat și măsuri specifice de prevenire a incendiilor.”, relatează ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs