Acum! A intrat într-o mașină parcată! Accident în Domnești!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente în comuna Domnești din cauza unui accident rutier petrecut pe strada Al. Ioan Cuza. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit un autoturism parcat. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt victime în urma evenimentului rutier.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! ZECI DE MAGAZINE, RESTAURANTE SAU INSTITUȚII DIN PITEȘTI-PATRU ZILE FĂRĂ CURENT ELECTRIC! AFLĂ ZONELE VIZATE!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Domnești, strada Al. Ioan Cuza, în  care sunt impliate două autoturisme, unul dintre acestea aflându-se staționat. Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu un echipaj SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.