Acum! Accident grav pe A1! Victimă încarcerată!

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp pe autostrada Pitești – București. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi păstrat distanța regulamentară și a intrat în mașina din fața sa. În urma impactului, o persoană a rămas blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului. Momentan nu se cunoaște câte victime sunt sau starea lor.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! FATĂ DE 14 ANI, RĂPITĂ DIN PROPRIA CASĂ! BĂRBAȚII ERAU MASCAȚI!

La fața locului intervin pompierii pentru scoaterea persoanei încarcerate, dar și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs pe autostradă, în care sunt implicate un autoturism și un camion, o victimă blocată în interiorul autoturismului. Intervin pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu un echipaj de SMURD de Terapie Intensivă Mobilă echipajul Tim și o autospecială de stins incendii” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.