prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Acident la ieșirea din Pitești! Pompierii – intervenție de urgență!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente la ieșirea din Pitești către Albota din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a ajuns cu autoturismul în șanțul de pe marginea drumului. În urma evenimentului, o femeie în vârstă de 73 de ani, pasager în autoturism a suferit mai multe leziuni minore și a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale. Din fericire, nu a fost necesar transportul la spital.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DRUM NOU DE MARE VITEZĂ ÎN ARGEȘ! A FOST SEMNAT CONTRACTUL!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Detașamentul Pitești intervin cu o autospecială de intervenție și o ambulanța SMURD de prim ajutor calificat la un accident rutier produs în zona Prelungirea Craiovei, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. Paramedicii SMURD au minitorizat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 73 de ani, pasager în autoturism, care a suferit un traumatism la membrul inferior stâng și prezenta atac de panică. În urma evaluării, persoana a refuzat transportul la  spital. Pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs