prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Angajat al unei instituții, mort la serviciu! A fost găsit de colegi!

Un bărbat de 56 de ani, a fost găsit, în urmă cu puțin timp, mort la serviciu. Colegii sunt cei care au făcut descoperirea șocantă și au alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță, însă, din nefericire, la sosirea echipajelor medicale, bărbatul nu mai prezenta semne vitale.

CITEȘTE ȘI: UIMITOR! TÂNĂRĂ DE 20 ANI PRINSĂ BEATĂ ȘI DROGAT LA VOLAN!

Pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Sursele au declarat că cel mai probabil decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiac. Trupul bărbatului va fi transportat la INML pentru necropsie.

Din primele informații, se pare că bărbatul era angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat (RAPPS) și a fost găsit la etajul opt al Casei Presei.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.