Acum! Carambol cu trei mașini în Găvana! O persoană rănită!

O persoană a fost rănită în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp ăe Bulevardul 1 Decembrie din Pitești. Din primele informații, trei autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului o persoană a suferit mai multe leziuni. Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

CITEȘTE ȘI: SEXGATE SCHITU GOLEȘTI CONTINUĂ! SOȚUL ÎNȘELAT S-A ALES CU DOSAR PENAL!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier cu trei autoturisme implicate, tamponare, în municipiul Pitești, strada 1 Decembrie  din cartierul Găvana. Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. La fața locului se deplasează și un echipaj SAJ. Posibil o victimă” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.