Acum! Doi copii și patru adulți răniți! Impact violent cu un cap de pod!

Patru persoane și doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în Albeștii de Argeș. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit violent, iar în urma impactului, una dintre victime a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului. De asemenea, alte trei persoane și doi copii au suferit mai multe leziuni.

Victima încarcerată, se pare că, a fost scoasă de alți participanți la trafic, iar toate victimele au fost preluate de echipajele medicale sosite de la fața locului și li se acordă în aceste momente primele îngrijiri medicale.

“Accident rutier, autoturism intrat într-un cap de pod în comuna Albești de Argeș.
Intervin pompierii cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj de terapie intensivă mobilă” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.