prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Două accidente solicită intervenția rapidă a echipei de salvatori!

În aceste momente, pompierii din județul Argeș au fost solicitați să intervină în două accidente rutiere grave, fiecare necesitând o reacție rapidă și coordonată pentru salvarea victimelor.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

Primul accident a avut loc în comuna Merișani, satul Dobrogostea, unde două vehicule au fost implicate într-o coliziune violentă. La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ. Echipa de pompieri a acționat prompt pentru a gestiona situația și pentru a oferi primul ajutor celor implicați.

Al doilea a avut loc în comuna Hârsești, unde din nou două vehicule au fost implicate într-un accident grav. De data aceasta, au intervenit două echipe de pompieri, care au lucrat în tandem pentru a asigura îngrijiri medicale de urgență, în caz de nevoie.

Ambele intervenții au necesitat o coordonare atentă între autorități și echipaje de intervenție pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați și pentru a minimiza consecințele accidentelor. Până în acest moment, nu s-au făcut cunoscute detalii despre gravitatea rănilor sau despre cauzele exacte ale accidentelor.

Echipajele de pompieri continuă să acționeze la fața locului pentru a elibera drumurile și pentru a asigura că situația este sub control. Autoritățile recomandă conducătorilor auto să fie vigilenți și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente grave în viitor.

Vă prezentăm mesajul pompierilor:

„În aceste momente, pompierii argeșeni intervin în cazul a două evenimente rutiere petrecute, după cum urmează:

-comuna Merișani, satul Dobrogostea, în care sunt implicate două vehicule. Se acționează cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ.
-comuna Hârsești, unde sunt implicate două vehicule. Intervin două echipaje de pompieri.”

Foto: Descriptiv

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs