Acum! Două TIR-uri distruse în accident la Cotmeana! Imaginile de groază – surprinse de o cameră de bord!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Cotmeana din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri. Potrivit imaginilor surprinse de o cameră de bord a unui șofer, unul dintre șoferii autotrenurilor a intrat într-o curbă periculoasă, a intrat pe contrasens și a lovit din plin un alt TIR care venea din sens opus. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN BĂRBAT DE 40 ANI A MURIT ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE FĂCEA DUȘ!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Două echipaje de pompieri de la Punctul de Lucru Tigveni și Detașamentul de Pompieri Pitești, cu două autospeciale de intervenție, acționează pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la un eveniment rutier produs în localitatea Cotmeana, Zona Verde, în care sunt implicate două tiruri. Până în momentul de față nu au fost anunțate victime” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.