prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

ACUM! Este incredibil ce se întâmplă pe Valea Oltului! Zeci de utilaje, alunecări de teren și căderi masive de pietre! VIDEO!

ACUM! Este incredibil ce se întâmplă pe Valea Oltului! Zeci de utilaje, alunecări de teren și căderi masive de pietre! VIDEO!

Mobilizare de forțe pe șantierul lotului 2 Boița – Cornetu al Autostrăzii Pitești – Sibiu, la câteva zile de la închiderea traficului pe pe Valea Oltului. Constructorul a mobilizat în teren zeci de utilaje, excavatoare, încărcătoare frontale, buldoexcavatoare, basculante dar și echipe specializate în tăierea arborilor de pe versanți. În momentul de față se lucrează intens la defrișarea zonei unde au loc căderi masive de pietre de pe versanți.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

„Imagini de la lucrările de defrișare a versantului aflat în zona de protecție a DN7, pe sectorul cuprins între km. 242+600 și km. 250+000, Valea Oltului! Reamintim că circulația riveranilor este permisă în intervalele orare: 7:30 – 8:00 și 16:30 – 17:00!”, este anunțul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs