prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Impact devastator între trei mașini în Vedea! Intervenție de urgență!

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea argeșeană Vedea. Din primele informații, trei autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului trei victime au suferit mai multe leziuni și au fost preluate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, care le acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMULUI EXPRES CRAIOVA-PITEȘTI! ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU TOȚI ȘOFERII!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Pichetul Vedea intervin pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Vedea. La intervenție a fost alocat și un echipaj al SAJ, pentru acordarea îngrijirilor medicale la nevoie” potrivit ISU Argeș.

Sursa foto: ISU Argeș/Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs