prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Motociclist spulberat de mașină! Poliția și Ambulanța – intervenție de urgență!

Un motociclist a fost rănit într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații, acesta ar fi fost acrpșat de un autoturism, iar în urma impactului cu solul a suferit mai multe leziuni și a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale. Momentan nu se cunoaște dacă rănile îi pun viața în pericol astfel încât să fie necesar transportul la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și oamenii legii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în localitatea Valea Mare Pravăț între un autoturism și un motociclist. Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj al SAJ” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs