ACUM! Percheziții de amploare în Pitești!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești efectuează la această oră 3 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și tâlhărie.

În dimineața zilei de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București la locuințele a 7 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie – septembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din magazine vestimentare situate în două centre comerciale din municipiul Pitești.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că, pentru a-și asigura scăparea, ar fi agresat personalul de pază al unuia dintre magazine.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 21.000 de lei.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.