prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! S-a răsturnat cu mașina lângă UPIT!

O persoană are nevoie de îngrijri medicale după ce a fost implicată într-un accident rutier pe strada Târgul din Vale din Pitești. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate în intersecția de lângă Universitate și a lovit un alt autoturism. În urm aimpactului, una dintre mașini s-a răsturnat, iar o persoană a suferit un atac de panică și a fost preluată de un echipaj SMURD care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Sesizare de accident rutier produs în Pitești, Târgu din Vale, între 2 autoturisme. Din primele informații, unul dintre autoturisme s-a răsturnat, iar o persoană prezintă atac de panică după prima evaluare. Pompierii intervin pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și acordarea îngrijirilor medicale victimei” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs