prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Salarii mai mari în învățământ! Cine beneficiază?

Vești bune pentru o categorie de profesori și angajați din învățământ! Concret, directorii, directorii adjuncți, contabilii-şefi și secretarii-şefi cu studii superioare din școli vor primi o creștere salarială, potrivit unei hotărâri a Guvernului, aprobată astăzi, conform unui anunț făcut, în urmă cu puțin timp, de purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ALIN ANTON, AVOCATUL PITEȘTEAN REȚINUT DE DNA?

„O hotărâre aprobată de Guvern la propunerea Ministerului Educației stabilește salariile de bază pentru fiecare funcție de conducere pe fiecare grad și fiecare categorie de unitate de învățământ. Se elimină inechitățile salariale în ceea ce priveşte funcțiile didactice de conducere din sistemul de învăţământ preuniversitar, respectiv director, director adjunct, contabil-şef, secretar-şef, cu nivel de studii superioare (S).
În acest an, pentru directori şi directori adjuncţi, faţă de salariul brut din decembrie 2023, creşterea brută medie totală va fi de peste 36%, din care creşterea brută medie în luna ianuarie va fi de 30%. La această creștere se adaugă sporul de suprasolicitare neuropsihică (10%). După caz, se poate acorda și gradația de merit (25%).”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs