Acum! Schimbare majoră la examenul pentru permis! Anunț oficial!

Înmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere și reprogramarea la traseu vor putea fi posibile la Câmpulung, a anunțat prefectul Radu Perianu! Pentru prima dată, oamenii din zonă nu vor mai veni la Pitești pentru aceste demersuri. De marți, 9 aprilie 2024, un punct secundar de Permise și Înmatriculări va funcționa în Câmpulung. Până acum, aici se făceau activități de preluare acte.

CITEȘTE ȘI: ESTE UIMITOR CUM ARATĂ ARGEȘ MALL! PREGĂTIRILE SUNT PE FINAL! DEJA SE MONTEAZĂ GAZONUL!

PERIANU RADU 300x225 1De marți, câmpulungenii și locuitorii comunelor din zonă vor putea face la Câmpulung înmatricularea provizorie a autoturismelor și preschimbarea permiselor, fără să mai vină la Pitești. Așadar, persoanele care vor dori înmatricularea vor veni cu actele necesare și vor pleca cu numere provizorii, după toate demersurile făcute de polițiști. Până acum, actele erau preluate de polițiști, aduse la Pitești pentru a fi implementate în sistem, iar oamenii primeau numerele roșii, marțea sau joia, în funcție de ziua în care depuneau hârtiile.

Preschimbarea permiselor se va face pe loc. La Câmpulung, polițiștii vor avea posibilitatea, de acum, să facă tot ceea ce fac la Pitești. Vor prelua hârtiile, vor face fotografiile necesare și vor elibera dovada necesară circulației până în momentul în care posesorul va primi acasă noul permis de conducere.

Reprogramarea la traseu pentru candidații care vor avea nevoie de acest lucru la Câmpulung se va face tot la acest punct secundar. Nu va mai veni nimeni la Pitești pentru reprogramare. Serviciul se va face pe loc. Locația punctului va fi în interiorul Mall-ului Cub Center din strada I.C.Brătianu, nr. 6.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.