prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Tragedie! Copil de 3 ani-mort la grădiniță! Ce spun educatoarele?

Acum! Tragedie! Copil de 3 ani-mort la grădiniță! Ce spun educatoarele? Tragedie fără margini petrecută în urmă cu puțin timp, într-o grădiniță. Un copilaș de numai trei ani a murit sub privirile neputincioase ale educatoarelor care, în cuida tuturor eforturilor de a-l salva, nu au reușit.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPILĂ DE 11 ANI-VIOLATĂ CU UN CUȚIT LA GÂT DE UN ȘEF DIN POLIȚIE! PĂRINȚII-STRIGĂT DE DISPERARE!

Din primele informații, se pare că micuțului i s-a făcut rău dintr-o dată, chiar în clasă, în timp ce se juca. Copilul a vomitat în repetate rânduri, după care a leșinat. Speriate, cadrele didactice au sunat la 112 și au cerut ajutorul. Medicii ajunși la fața locului au încercat să îl resusciteze pe micuț, însă, din nefericire, au fost nevoiți să constate decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii au deschis o anchetă și efectuează cercetări. Tragedia s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, într-o grădiniță din Satu Mare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs