Acum! Trei copii răniți în accident lângă Pitești!

Trei copii și un adult au fost răniți în urma unui accident rutier petrecut în urma cu puțin timp în localitatea Mărăcineni. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în mărăcinișul de pe marginea drumului. În urma evenimentului, trei copii de 9, 11 și 16 ani au suferit mai multe leziuni ușoare, dar și șoferul, iar aceștia au fost preluați de un echipaj SMURD care le-a acordat primele îngrijri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Mărăcineni în care un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. Intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Paramedicii SMURD au asistat patru persoane, în urma evaluării, refuzându-se transportul la spital. A fost vorba despre trei minori cu vârstele aproximative de 9,11, respectiv 16 ani și un adult. Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.