prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Un nou consilier local la Pitești! A depus jurământul!

Începând de astăzi, Consiliul Local Pitești are un membru după demisia de la sfârșitul lunii ianuarie a useristului Florin Plecanciuc. Manuela Dovleac a depus în urmă cu puțin timp jurământ, astfel devenind oficial consilier local din partea USR.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! RESTRICȚII DE TRAFIC PE DOUĂ STRĂZI IMPORTANTE DIN PITEȘTI! AFLĂ CÂND!

manuela dovleac

Vă reamintim faptul că Florin Plecanciuc și-a dat demisia din funcția de consilier local la sfârșitul primei ședințe din anul 2023. Ales din partea USR în anul 2020, Plecanciuc a ales să facă un pas în spate din cauza unor probleme de sănătate și a spus că dorește să își canalizeze energia pentru perioada următoare.

„Din motive personale și de sănătate. A fost o lună dificilă pentru mine și nu am putut să particip. O să urmeze șase luni de recuperare pentru mine. Nu pot să îmi canalizez energia pentru a fi cu totul implicat, astfel las un coleg să îmi ia locul” a declarat Plecanciuc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.