Acuzaţii grave aduse pe Facebook de un bărbat din Câmpulung, poliţiştilor

2

Acuzaţii grave aduse pe Facebook de un bărbat din Câmpulung, poliţiştilor. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul care acuză, S.L., din Câmpulung, ar fi fost muştruluit de un poliţist, asta pentru că, ar fi parcat neregulamentar.  

Discuţiile în contradictoriu s-au derulat pe pagina de socializare iar vorbele aruncate în mediul virtual, pe profilul lui S.L. sunt destul de grave.

Acesta a scris într-o postare: Am parcat neregulamentar…şi un miliţian de la rutieră în loc să îşi facă meseria şi să mă amendeze….lasă comentarii pe facebook. Poftim cultură la miliţianu ăsta ce poate să scrie…mă face colorat când el e mai negru ca mine”.

,,Speră ca un judecător să mă ascundă…păi să vă ţineţi că deja a început să dea şi in voi…pedofili nenorociţi ce sunteţi…şpăgari care făceau blaturi cu peco-urile şi cei care calcau strâmb în trafic trebuia sa cotizeze. Vine şi rândul vostru miliţieni corupţi”, a postat acesta.

La postarea lui, comentariile au început să apară, iar în final, o postare a aceluiaşi bărbat a încheiat disputa…”Când vă dădeam şpagă şi vă lăsam banii în Peco, pentru a vă face plinul la maşini, nu mai eram coloraţi? “Lepădături” nenorocite.”, a mai scris acesta.

Acesta a răspuns în postare şi unui comentariu făcut de bărbatul cu care a intrat în discuţii pe Facebook, acela că “Nu pot să cred că nu cunoaşteţi o “vedetă” locală, un “colorat” desigur…”.

În ceea ce priveşte plinul făcut la maşinile poliţiştilor musceleni, aşa cum a acuzat bărbatul, acest aspect rămâne sa fie clarificat de şefii de la Insepctoratul Judeţean Argeş, dacă consideră că paginele de socializare sunt de interes public…