prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Aderarea României la Spațiul Schengen este o victorie importantă a PNL!”

România reușeste un pas istoric! Intră în Spațiul Schengen, atât pe frontierele aeriene, cât și maritime, începând cu luna martie 2024.

Acest succes este rezultatul eforturilor constante depuse de PNL. Am tratat aderarea României la Spațiul Schengen ca o prioritate absolută, fiind vorba despre cel mai important proiect de țară, după ce am devenit membri ai UE și NATO.

Cei mai consistenți și relevanți pași au fost făcuți în perioada guvernărilor liberale din ultimii ani. Demersurile conjugate ale președintelui României, Klaus Iohannis, precum și ale miniștrilor liberali ai Afacerilor Interne, Afacerilor Externe și Justiției ne aduc astăzi semnale externe extrem de pozitive.

Totodată, aderarea la Spațiul Schengen cu frontierele terestre urmează să fie discutată în 2024, în strânsă legătură cu măsurile compensatorii privind întărirea controlului la frontiere și aplicarea Acordului Dublin.

PNL va continua negocierile la nivel diplomatic tehnic pentru admiterea cu granițele terestre, pentru traficul rutier și feroviar și pentru statutul de membru cu drepturi depline în Spațiul Schengen. Împreună, construim un viitor mai sigur și mai conectat pentru România!

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs