prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Adrian Miuțescu: „Alături de o delegație numeroasă din Argeș, am participat azi la Conferința Națională a partidului Forța Dreptei!”

Adrian Miuțescu: „Alături de o delegație numeroasă din Argeș, am participat azi la Conferința Națională a partidului Forța Dreptei! Evenimentul a reunit la București peste 1.400 de persoane, colegi din toate județele țării, oameni responsabili, hotărâți să facă politică în interesul cetățenilor.
Am fost bucuros să asist la discursul președintelui Forța Dreptei, Ludovic Orban, al președintelui PMP, Eugen Tomac, al vicepreședintelui USR, Claudiu Năsui și al primarului capitalei, Nicușor Dan. Cu toții ne dorim o coagulare a veritabilelor forțe de dreapta, într-o mișcare politică care își propune să producă o schimbare reală în România.
În cadrul evenimentului au fost prezentate și aprobate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs