Adrian Miuțescu: „Niste apropiati ai lui Liviu Dragnea nu mai sunt la ,,butoane“ dar au lăsat urme de neșters!”

29

Incompetența celor puși să vegheze la liniștea și siguranță noastră, impostura celor responsabili, lipsa de rușine și simț al răspunderii au dus la acest caz infiorator, petrecut la mai putin de 100 km de județul Argeș. 
Cazul de la Caracal cutremură o țara întreagă și noi strigăm disperați, fără să ne audă nimeni, că sistemul acesta putred trebuie să dispară.
Ca părinți, bunici și oameni care apărăm valorile creștine, suntem stupefiați și revoltați, de asemenea.
În urmă cu doua săptămâni, cazul omului de afaceri de la Băiculești, omorât în bătaie, făcea înconjurul României și autoritățile au fost la fel.
Țara este plină de infractori și criminali în libertate, iar responsabilii nu vor să plece acasă!
Responsabilitatea, în cazul de față, începe de la administrația locală: două fetițe nu au avut mijloace de transport în comun pentru a ajunge în siguranță acasă!
Copiii din mediul rural sau din orașele mici ale acestei țări nu pot beneficia de transport sigur spre casă, școală.
Incompetența edililor?…cu siguranță DA, iar acest lucru se vede și în județul Argeș.
Copiii din mediul rural, chiar si din urban merg pe străzi neasfaltate, nepietruite, cu gropi, uneori cu noroi și zăpadă, în timp ce unii “Conducători de județ” aprind flăcări și artificii!
Aflam zilele trecute despre trei traficanți de droguri ce stateau liniștiți într-un bar din centrul Piteștiului.
Cu siguranță că sunt mult mai mulți și cu siguranță se plimbă liniștiți printre copiii noștri pentru că sistemul nu reușește să-i pedepsească.
Ne întrebăm cum au reușit să fie atât de operativi și să acționeze în câteva minute jandarmii care au ținut în dubă, la Topoloveni, ore în șir, câțiva oameni onești care protestau pașnic împotriva liderului PSD?
O doamnă pe nume Plumb spunea că România este ,,Țara lui Liviu Dragnea!”.
Ar trebui să vă scriem numele cu litere mici, domnilor și doamnelor responsabili, deoarece îndurerați românii în fiecare zi!