prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Adrian Miuțescu: Stațiile GPL amplasate între blocuri, sau cele unde se încarcă butelii de aragaz, deși e ilegal, sunt peste tot!

Bilanț cutremurător în urma exploziilor de sâmbătă, de la stația GPL ilegală din Crevedia, județul Dâmbovița: doi oameni au murit și 56 au fost grav răniți. 39 de pompieri se numără printre victime, iar 12 oameni sunt în stare gravă, fiind transferați în străinătate. Firma nu mai avea autorizație din 2020 și aparținea fiului primarului PSD din Caracal.
Nu mai puțin de 7 instituții ale statului ar fi trebuit să se asigure că stația GPL este într-adevăr închisă, dar au preferat să ignore pericolul, dintr-o complicitate criminală.
Procurorii DNA au deschis un dosar penal in rem privind fapte de abuz în serviciu în care cercetează modul în care a funcționat fără autorizație timp de trei ani stația GPL din Crevedia.
Din păcate, pericolul există în fiecare județ din țară, nu numai în Dâmbovița! Stațiile GPL amplasate între blocuri, sau cele unde se încarcă butelii de aragaz, deși e ilegal, sunt peste tot. Sper ca, după această tragedie, instituțiile statului să își facă datoria și să învețe că, într-adevăr, corupția ucide!
Aștept să văd reacția autorităților din Argeș și cum se vor derula controalele la stațiile GPL, pentru ca nenorocirile de la Crevedia să nu se repete și în județul nostru!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs