prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Adrian Miuțescu: „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice ne oferă prilejul de a ne exprima recunoştinţa şi respectul faţă de seniori.”

Adrian Miuțescu: „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice ne oferă prilejul de a ne exprima recunoştinţa şi respectul faţă de seniori.”
Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoştinţa şi respectul faţă de seniori. În această zi de sărbătoare, am deosebita plăcere şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră şi de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire. Ştiu că cel mai important lucru pentru dumneavoastră este sănătatea, de aceea vă urez din toată inima să aveţi sănătate, pentru a vă bucura mulţi ani înainte de o viață liniștită, alături de cei dragi.
Consider că avem datoria să ne schimbăm atitudinile şi percepţiile faţă de persoana vârstnică şi să creăm acele punţi de solidaritate între generaţii, care să asigure păstrarea demnităţii umane pe tot parcursul vieţii.
Doresc tuturor vârstnicilor să aibă o viață liniștită și să poată să ne transmită din bunătatea și înțelepciunea lor mult timp de acum înainte.
Cu aleasă preţuire,
Deputat Adrian Miuțescu, vicepresedinte Forta Dreptei

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs