prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alb-violeţii vor să bată la Tg. Mureş!

ASA Tg. Mureş – F.C. Argeş era altădată un meci important în Diviza A… Acum nu mai este ASA cu Boloni, Ispir, Czako,Onuţan, Pâslaru, Hajnal, Varodi, Bozeşan şi Tiberiu Bonne antrenor, ci FCM care vine din Liga I…  Dar nici F.C. Argeş nu mai este cu Stan, Cristian, Zamfir, Stancu, Cârstea, Iovănescu, Toma, Chivescu, Radu II, Moiceanu, inegalabilul Gicu Dobrin şi Halagian antrenor, ci cu o echipă care trăieşte cu speranţa că o să revină acolo unde îi este locul, în Liga I…
„Dumi“ i-a spionat în meciul de la Vâlcea
„Este un meci normal, dar cu o încărcătură psihică aparte. La FCM Tg. Mureş sunt jucători cu mare experienţă care au jucat şi în Champions League, precum Epaminonda Nicu, şi în plus au o echipă care joacă împreună de doi-trei ani. I-am văzut în meciul de la Vâlcea din etapa trecută unde au câştigat fără pro­bleme, deşi scorul final a fost doar 2 – 1 pentru ei”, spunea antrenorul Viorel Dumitrescu.
„Mergem la victorie pentru că nu avem ce pierde!“
Pentru partida cu FCM Tg. Mureş, jucătorii, antrenorii şi conducerea clubului au ca şi cuvânt de ordine victoria. „Nu avem ce pierde, aşa că încercăm să obţinem victoria. Nu va fi deloc uşor, dar încercăm şi sperăm într-un rezultat bun care ne-ar propulsa spre vârful clasamentului”, spunea Alin Popa, unul din jucătorii în care F.C. Argeş îşi pune mari speranţe.
„Dacă vrem să facem egal, luăm trei!“
Alb-violeţii merg la Tg. Mureş încrezători într-un rezultat bun. „Dacă vrem să facem un egal, luăm trei! Aşa că mergem să facem un joc bun şi să câştigăm! Mă tem doar de echipa mea, dar dacă se va mobiliza ca în meciul cu Vâlcea, atunci avem mari şanse să ne întoarcem neînvinşi de la Tg. Mureş”, mai spunea tehnicianul Argeşului.
Revin accidentaţii
Pentru acest meci, Alexandru Răuţă şi Dănuţ Ivănică au mari şanse de a reveni printre titulari, ambii fiind complet refăcuţi după accidentările care i-au făcut indisponibili. De asemenea, şi Marius Ion va putea fi folosit mai mult ca în meciul de pregătire cu Unirea Tărlungeni. Doar fundaşul central Lixandru este în recuperare la Câm­pina şi nu face parte din lotul deplasat la Tg. Mureş.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.