Alertă! Crește numărul de argeșeni infectați cu COVID-19!

Crește numărul de argeșeni confirmați cu SAR-COVID-19! Potrivit ultimei comunicări a Grupului de Comunicare Strategică, în această dimineață au fost confimate încă două cazuri de argeșeni infectați cu coronavirus.

Astfel, numărul persoanelor infectate a ajuns la 12, număr care plasează Argeșul, în continuare, la coada listei dintre județele care se confruntă cu persoane testate pozitiv.

Distribuie prietenilor

La nivel național, până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.183 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 126 la București, 58 la Timiș, 34 la Iași, 5 la Caraș-Severin, 6 la Prahova, 16 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 7 la Brașov, 5 la Galați, 2 din Bihor, 2 Argeș, 2 la Arad, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

De asemenea, până acum, 116 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin și Mureș, au decedat.