Alertă! „Dacia poate oricând să își mute producția în Maroc”

8

Liberalii trag un semnal de alarmă pentru construcția autostrăzii Pitești – Sibiu. Sorin Fîlfănescu, vicepreședinte PNL Argeș și consilier local la Mioveni susține că în cazul în care Ministerul Transporturilor mai trage mult de timp, Argeșul riscă să rămână fără Uzinele Dacia.

De ani buni Dacia cere o autostradă cu care să conecteze direct pe culoarul europen, să reducă costurile. Noi pierdem din ce în ce mai mult teren în raport cu uzinele din Maroc. La vizita ministrului Transporturilor se făceau promisiuni. Nu mai spune nimeni nimic. Probabil va deveni de interes când Dacia va anunța că va mai muta un produs. Tragem semnale de alarmă pentru stabilitatea economică a județului”  a spus Fîlfănescu.

Mai mult, liberalul a mai atras atebția că nepăsarea autorităților poate să determine conducerea Dacia să mute toată producția în Maroc.

Dacia poate oricând să își mute producția în Maroc din cauză că noi nu suntem destul de vocali. Avem în curtea noastră o mană cerească pe care nu putem să o administrăm cum trebuie. Dacia a ajuns la excelență, iar noi batăm pasul pe loc” a mai spus liberalul.