prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alertă! Focare de varicelă în școli și grădinițe!

Au apărut zeci de cazuri noi de varicelă în şcolile şi grădiniţele din țară, cele mai multe fiind înregistrate, în ultima lună, în Gorj. Mai multe școli și grădinițe au fost închise iar copiii au fost trimiși acasă.

CITEȘTE ȘI: PERICOL DE EXPLOZIE! „DOREL” A RUPT ȚEAVA DE GAZE!

Cele mai multe îmbolnăviri sunt la o grădiniţă din Târgu Jiu unde 31 de copii şi o educatoare au contractat virusul, 19 cazuri au fost confirmate şi la o şcoală din Motru, toţi copiii se află sub tratament medical.

„În focar am impus triajul zilnic, dezinfecţie zilnică, aerisirea încăperilor şi nu în ultimul rând informarea părinţilor cum că în unitatea de învăţământ respectivă există focar de varicelă.”, transmite DSP Gorj.

În urma apariției mai multor focare de varicelă, în multe unități de învățământ serbările de iarnă au fost anulate. În instituţiile de învăţământ se igienizează spaţiile conform recomandărilor DSP, dar nu se închid.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.